Mediatraining "Basis" en "vervolg"

Mediatraining

Mediatraining

    Heijnen Video produkties geeft vaak in samenwerking met het bureau Cuijpers consultancy media trainingen voor, Burgemeesters en wethouders, directeuren, managers en leidinggevenden, voorlichters, communicatieadviseurs en woordvoerders, die zich aan de hand van casuïstiek willen voorbereiden op de complexe mediacontacten bij een crisis, ramp of calamiteit.

    Cursisten leren omgaan met de moderne cross media, in een echte studio omgeving waar de realiteit tot de verbeelding spreekt. De cursisten gaan meestal met een op maat gemaakte casus actief aan de slag. Actief leren door het te doen in een rollen spel situatie, terug kijken naar jezelf en mede cursisten zorgt voor een belerende confrontatie.

    Alles op gebied van communicatie training is mogelijk, wij kunnen een op maat gemaakt programma voor u samen stellen zodat u optimaal voorbereid bent als het een keer echt nodig is. Ook trainingen presentatie techniek, en spreken in het openbaar behoort tot de mogelijkheden.

    Al deze mogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met u, waarna er een plan van aanpak wordt gemaakt met daar aan gekoppeld een budget indicatie.

  • HVP
  • Expression Engine